top of page

O Caribi Fresh

"Caribi Fresh" je bil ustanovljen leta 1998 v mestu Sofija v Bolgariji. Strast in področje, na katerem se "Karibi" razvija in izpopolnjuje je proizvodnja visokokakovostnih dišav za pisarno, dom, avto in za dušo.

Glavni vrednoti podjetja sta zvestoba in visoka kakovost. "Caribbean" stavi na vrhunsko parfumerijo iz Francije, meke parfumov, kot tudi na ročno izdelane materiale preverjenih dobaviteljev. Vaše mnenje je izjemno pomembno za nas, ljudi, za katere delamo in razvijamo vse, da vam ponudimo inovativne tehnologije na področju dišav in zadovoljimo vsak okus.

Ponudba, ki jo imamo na razpolago, je raznolika, začenši z našo serijo "VIP", ki ji ni para v svetu. To so dišave najvišje kakovosti, enake vašemu najljubšemu parfumu. Zanimiva ponudba za dom in pisarno so klimatska naprava, sesalnik in filter dišeče palčke za svežino skozi ves dan.

"Caribi Fresh" si prizadeva biti eno najbolj prepoznavnih dišavnih podjetij na trgu v Bolgariji in po svetu, saj ponuja nove in privlačne dišave in modele.


Na kratko o nas 

Smo mlada ekipa, ki nas veže skupna želja po novostih. Vse se je začelo v letu 2021 z nakupom vozila iz uvoza v katerem je visela dišava VIP, ker se naše življenje vrti okoli avtomobilizma smo bili prepričani, da bi dišava bila primerna tudi za naš trg in vse kaže na to da smo imeli prav, saj je odziv več kot odličen. 

Poslovni Partnerji:

bs_logo_4x copy.png

Trgovina "Darka"

prenos_4x copy.png

bencinski servis DEU

305927332_500213932109139_8949816791027356879_n_4x copy.png

SS-TIM

Background_4x copy.png

Avtovid

ist_4x copy.png

I.S.T.

logo_vulkanizerstvo_4x copy.png

Vulkanizerstvo Prijatelj

Logo_square_4x copy.png

bencinski servis LOGO

12061_4x.png

Avto Ljubljana

lopmart-logo-web_4x copy.png

TOP MART

bottom of page